slider
U bent hier: Home / Service en onderhoud

Service en onderhoud

Wij zijn een van de weinige in Nederland met zóveel technische kennis van de apparatuur, dat wij ook lastige storingen kunnen verhelpen.

Als Aberkrom het niet repareren kan, kan niemand het. 

Onderhoud: voorkomen is beter dan een stilstand
Kiest u uit budgettaire overwegingen liever niet voor een onderhoudsabonnement? Dan bent u duurder uit! Natuurlijk kunt u zelf het oppervlakkige onderhoud doen. Maar kijkt u daarbij ook naar slijt delen, lagers, assen en smeren? En ijkt u de machine dan weer? Wij weten helaas uit de praktijk dat dit vaak overgeslagen wordt, met het risico op storingen. Als u wacht tot uw machine een storing geeft, staat de workflow stil. U kunt uw beloftes aan uw klanten niet waarmaken. 

Het kost meer tijd (en geld) om storingen als gevolg van achterstallig onderhoud te verhelpen. Daarom is ons devies: laat uw apparaat op tijd onderhouden, want als uw machine eenmaal stil staat, bent u per saldo meer kwijt. Daarnaast kunnen wij tevens een keuring uitvoeren volgens NEN 3140 met keuringsrapport. 

Onderhoudsabonnement
Met een onderhoudsabonnement houden wij in de gaten wanneer uw apparatuur nagelopen moet worden. De eerste beurt is altijd een nulbeurt, waarbij we de machine tiptop in orde maken volgens fabriek specificatie. De machine loopt dan als een zonnetje. Met regelmatig onderhoud zal uw apparaat niet snel in storing gaan. En als het toch een keer mis gaat met uw machine, heeft u voorrang en komen we snel langs. 

Storing melden
Heeft uw machine een storing? Bel dan Paul Aberkrom op 06-53 65 79 74. We spreken de storing door en Paul kan direct inschatten wat er nodig is voor de reparatie.

ONDERDELEN EN SUPPLIES BESTELLEN
We hebben veel onderdelen en benodigdheden op voorraad. Met dit formulier bestelt u eenvoudig onderdelen of verbruiksmaterialen voor uw apparatuur. Speciaal bestelde onderdelen kunnen niet retour genomen worden!

Daarom Aberkrom_Serviceenonderhoud

leeg.png

NEN 3140

leeg.png

prijsopgave knop

This is Sliced Diazo Plone Theme