Daarom Aberkrom_merken

NEN 3140

advies of infoknop

U bent hier: Home / Merken

Merken

Aberkrom levert én installeert bij u op locatie.

Verkoop, installatie, instructie en onderhoud van printfinishing apparatuur van gerenommeerde merken. 

Wij verkopen en onderhouden printfinishing apparatuur van gerenommeerde merken. Met 30 jaar praktijkervaring hebben de machines voor ons geen geheimen meer. Technische kennis en advies voor uw lamineermachine, stansmachine, vouwmachine, rilmachine, rondhoekmachine, brocheermachine,  bordschaar, snijmachine, bookletmaker, boormachine en nog veel meer.

Met eerlijk advies op maat weet u zeker dat de machine voldoet aan uw eisen. We hebben rechtstreeks contact met fabrikanten en kunnen snel leveren. 

Installatie
De meeste leveranciers verkopen alleen. Wij installeren uw apparaat op locatie en checken of het loopt als een zonnetje. U krijgt instructie en pas als u weet hoe het apparaat werkt overhandigen we uw sleutel naar een uitstekend workflow systeem.

Snel en accuraat
We hebben veel originele onderdelen op voorraad of bestellen deze rechtstreeks bij de fabrikant. Met onze service en het (jaarlijkse) onderhoud van uw apparaten waarborgen we de functie en werking ervan zodat uw workflow altijd doorgaat. Stilstand is, zoals u weet, achteruitgang.

Merken en apparatuur
De ontwikkelingen in de printfinishing apparatuur gaan snel. Kijk daarom voor details op de pagina van de merken of vraag informatie aan.

 

Bomco   

Boway

Cyklos

EBA

Fujipla

This is Sliced Diazo Plone Theme